Skip Navigation Links

Google Maps

Contact en route

K.F. Hein Fonds

Maliesingel 28
3581 BH Utrecht
Nederland

+31 (0) 30 232 21 14
hein@kfhein.nl 

Routebeschrijving
Vanaf Utrecht CS rijden diverse bussen naar ons kantoor. Lijn 8 (richting Wilhelminapark) vertrekt vanaf het busstation CS Jaarbeurszijde. Stap uit bij halte Maliebaan. Ga bij het verkeerslicht naar rechts en volg de Maliebaan. Ga bij de eerste straat weer rechts. Dit is de Maliesingel waar u ons kantoor vindt. Komt u met de auto, gebruik dan de routeplanner hierboven. Wij hebben eigen parkeergelegenheid. Deze is te bereiken via de inrit van Maliebaan 8 (voorbij de slagboom links).

Spreekuur

Hebt u een idee voor een initiatief in de provincie Utrecht? Wilt u een concert organiseren, een festival houden, een publicatie uitbrengen, iets doen tegen eenzaamheid, iets restaureren of heeft u een heel ander idee? Elke dinsdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur kunt u zonder afspraak langskomen op Maliesingel 28 voor het inloopspreekuur. Wij horen graag wat u van plan bent en denken met u mee over het plan en de financiering.

Aanvraag indienen

Wilt u een aanvraag indienen voor een project, een buurtinitiatief, een groeninitiatief, een studiebeurs of een individuele nood? Doe onze quickscan om met een paar snelle vragen uit te vinden of u binnen onze algemene richtlijnen valt. In dat geval kunt u een digitale aanvraag bij ons indienen.

Aanmelden nieuwsbrief

Benieuwd naar welke bijzondere mensen en initiatieven wij tegenkomen in ons werk? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.